Nem

Nem

Gyártók

Gyártók

Méret

Méret

Szín

Szín

Ár

Ár

Zokni nőknek

Mutat:
Rendezés:
Miso - Knee High 2 Pack Ladies -1%
Univerzális méret
2.438 Ft 2.414 Ft Nettó:1.901 Ft

Miso - Knee High 2 Pack Ladies -1%
Univerzális méret
2.438 Ft 2.414 Ft Nettó:1.901 Ft

A zokni az a ruhadarab, ami minden egyes ember ruhatárában megtalálható, legyen férfi, nő vagy gyerek. A női zokni kategóriában kiváló minőségű női zoknit találsz: különböző márkák, színek... Zoknira mindenképpen szükség van, ami főként a hidegebb hónapokban nem elhanyagolható tényező. Széles választékunkban találhatóak magas szárú zoknik és térdzoknik, bokazoknik, mintás zoknik és így tovább. Magas szárú zoknik és térdzoknik: a szárrész magasabb, mint a bokazokniké, hidegebb őszi napokra és télre ideális. Boka zokni : fontos hogy a gumírozása puha legyen, ne szorítsa a lábat.

Női zoknik jellemzői:

  • Minőségi lélegző anyagok
  • Strapabíró
  • Kényelmes viselet
  • Hosszú élettartam
  • Stílusos design
  • Széles választék

Mindennapi viseletre vagy sportolásra

Egyszínű, sötét, fehér, színes, stílusos... Kombináld össze a zoknit a sportcipővel, nadrággal, rövidnadrággal, és így tovább. A szűrők segítségével kiválaszthatod a kedvelt márkádat. Széles kínálatunkban Adidas, Nike, Slazenger márka is található. A disney márka kínálja a vicces és egyedi zoknikat. Zoknik megvásárolhatóak darabokban vagy több darabos csomagolásban.

Sport zoknik jól simulnak a lábra, légáteresztők, és anyaga kellemes klímát nyújt. A puha talprésze sehol nem nyomja a talpat. Kínálatunkban gyerek és férfi zokni is találhatóak.