VÁSÁROLJ BE LEGALÁBB 9000 FT ÉRTÉKBEN ÉS A RENDELÉSBE ADD MEG EZT A KÓDOT: ENYEM10

Postaköltség

 A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat szolgáltatásával szállítjuk ki a rendelésben feltüntett címre. Ezzel a szolgáltatással rövidíteni tudjuk a szállítási időt 7-9 munkanapra.

 

Most a szállítási díj 12.000 FT feletti vásárlás esetében ingyenes,+ az utánvéti díj 318 Ft. Az ennél alacsonyabb összegű vásárlásnál a szállítási díj INGYENES, + az utánvéti díj 318 Ft.

 

Szállítási mód:

 

A rendelés beérkezése után az árut 7-től 10 munkanapon belül szállítjuk a GLS futárszolgálaton keresztül. A termék kiszállítása előtt, e-mailben értesítjük a kiszállításról. Csomagot a futár 24 órán belül kézbesíti a megadott címre. Ha a szállítási cím más, mint a számlázási cím, kérjük tüntesse fel azt a címet, melyen a futár elérheti Önt. Abban az esetben, ha ez a cím a munkahelye, kérjük tüntesse fel a cég nevét.

 

- póstaköltség előreutalással: 12.000 FT vásárlás felett ingyenes, az ennél alacsonyabb összegű vásárlásnál INGYENES

- póstaköltség utánvét fizetési móddal: 12.000 FT vásárlás felett ingyenes,+ az utánvéti díj 318 Ft van felszámolva.

 

Az ennél alacsonyabb összegű vásárlásnál a póstaköltség INGYENES + utánvéti díj 318 Ft

Ha a csomagját nem kapja meg 14 napon belül a kiszállítás napjától, kérjük forduljanak az ügyfélszolgálatunkhoz.

 

 Megjegyzés:

 

A csomag megérkezése után ajánljuk annak felbontását és ellenőrzését, hogy az áru nem-e sérült, még akkor is, ha a csomagolás nem sérült.  Ha a csomag sérülten érkezne Önnhöz,  nem köteles a csomagot átvenni!

Ha e kellemetlen helyzet  állna elő, azonnal lépjen kapcsolatba velünk (legkésőbb a következő munkanapon) a info@strops.hu e-mail címen.