Honlapunk használatának megkönnyítése céljából “cookie” használunk a zavartalan működés biztosítása érdekében. Több információ

Postaköltség

 A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat szolgáltatásával szállítjuk ki a rendelésben feltüntetett címre. A szállítási időt 7-13 munkanap mivel az árut nem tartjuk raktáron, a szállításról emailben értesítjük feladás napján. Mivel a termékeket nem tartjuk raktáron, az ünnepek és a beszállítónk késő szállítása miatt késhetnek a megrendelések, természetesen ezért mi nem vállaljuk a felelősséget. Szükséges hogy a megadott cím pontos legyen, és az a cím legyen ahol hétközben 8-18 óráig tartózkodik, a címet a futárral lehet egyeztetni. Ha a megadott cím munkahelyi cím szükséges a cég neve megadása is.

 

Szállítás:

 

 

Utánvétes 7500 Ft alatti rendelésnél 800 Ft szállítási díj kerül felszámolásra,+ az utánvéti díj 318 Ft.

Utánvétes 7500 Ft feletti rendelésnél INGYENES a házhoz szállítás, + az utánvéti díj 318 Ft.

 

Baknkártyás fizetésnél 7500 Ft alatti rendelésnél 800 Ft szállítási díj kerül felszámolásra

Baknkártyás fizetésnél 7500 Ft feletti rendelésnél INGYENES a házhoz szállítás

 

A rendelés beérkezése után az árut 7-től 10 munkanapon belül szállítjuk a GLS futárszolgálaton keresztül. A termék kiszállítása előtt, e-mailben értesítjük a kiszállításról. Csomagot a futár 24 órán belül kézbesíti a megadott címre. Ha a szállítási cím más, mint a számlázási cím, kérjük tüntesse fel azt a címet, melyen a futár elérheti Önt. Abban az esetben, ha ez a cím a munkahelye, kérjük tüntesse fel a cég nevét.

Ha a csomagját nem kapja meg 14 napon belül a megrendelés napjától, kérjük forduljanak az ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Megjegyzés:

A csomag megérkezése után ajánljuk annak felbontását és ellenőrzését, hogy az áru nem-e sérült, még akkor is, ha a csomagolás nem sérült.  Ha a csomag sérülten érkezne Önnhöz, nem köteles a csomagot átvenni!

Ha e kellemetlen helyzet állna elő, azonnal lépjen kapcsolatba velünk (legkésőbb a következő munkanapon) a info@strops.hu e-mail címen.