Postaköltség

 A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat szolgáltatásával szállítjuk ki a rendelésben feltüntetett címre. A szállítási időt 7-13 munkanap mivel az árut nem tartjuk raktáron, a szállításról emailben értesítjük feladás napján. Mivel a termékeket nem tartjuk raktáron, az ünnepek és a beszállítónk késő szállítása miatt késhetnek a megrendelések, természetesen ezért mi nem vállaljuk a felelősséget. Szükséges hogy a megadott cím pontos legyen, és az a cím legyen ahol hétközben 8-18 óráig tartózkodik, a címet a futárral lehet egyeztetni. Ha a megadott cím munkahelyi cím szükséges a cég neve megadása is.

 

Szállítás:

Utánvétes 10900 Ft alatti rendelésnél 800 Ft szállítási díj kerül felszámolásra,+ az utánvéti díj 350 Ft.

Utánvétes 10900 Ft feletti rendelésnél INGYENES a házhoz szállítás, + az utánvéti díj 350 Ft.

 

Bankkártyás fizetésnél 10900 Ft alatti rendelésnél 800 Ft szállítási díj kerül felszámolásra

Bankkártyás fizetésnél 10900 Ft feletti rendelésnél INGYENES a házhoz szállítás

 

 


 

Új szállítási lehetőség-  A megrendelt termékeket átveheted az általad választott átvevőhelyen Csomagküldő.hu!

 

Csomagküldő


Mostantól a megrendelt termékeket lehetséges ingyenesen szállítani az általad kiválasztott átvevőhelyre, akkor veszed át amikor neked megfelel és azt mindössze pár másodperc alatt. Nem muszáj az órádat nézve otthon ülnöd, a kézbesítésre várva, sem a postán sorban állni. Az előnye, hogy azonnal ellenőrizheted a csomagot, és kipróbálhatod, ha nem jó akkor ott hagyhatod az átvevőhelyen vagy kihasználod a visszaküldés lehetőséget. 

 

Ár

Utánvétes 10900 Ft alatti rendelésnél 699 Ft szállítási díj kerül felszámolásra,+ az utánvéti díj 159 Ft.

Utánvétes 10900 Ft feletti rendelésnél INGYENES  + utánvéti díj 159 Ft.

Bankkártyás fizetésnél 10900 Ft alatti rendelésnél 699 Ft szállítási díj kerül felszámolásra

Bankkártyás fizetésnél 10900 Ft feletti rendelésnél INGYENES

Ezzel a szolgáltatással hazaviheted, amit megvásároltál, és pénzt is megtakaríthatsz. Mindegy hogy utánvétes fizetést választasz vagy bankkártya fizetést ennél a szolgáltatásnál nem kell fizetned a szállításért.

 

Csomag nyomon-követése

 


A csomagszállítás után küldünk tájékoztatás, ahol elellenőrizni tudod csomagodnak aktuális helyzetét. A különböző csomagok nyomon követése így többé már nem lesz bonyolult feladat. Miután a csomag megérkezett a kiválasztott átvevőhelyre kapsz egy SMS/e-mail értesítőt. A csomag kiadására elegendő a jelszó megerősítése a visszaigazoló üzenetben. 

 

Csomagküldő átvevőhely

 


Találd meg az átvevőhelyed! Átvevőhelyek listáját megtalálod a web oldalon. Térképet, nyitvatartási időt és más információt az átvevőhelyről megtalálsz  https://www.csomagkuldo.hu/maganszemelyeknek/csomagatvetel.

Van kérdésed? Bátran vedd fel a kapcsolatot ügyélszolgálatunkal. Gyakori kérdések és válaszok a csomagküldéssel kapcsolatosan  https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Reméljük hogy a szolgáltatásunk segítségével kényelmesebbé válik a vásárlás.


A rendelés beérkezése után az árut 7-től 13 munkanapon belül szállítjuk a GLS futárszolgálaton keresztül. A termék kiszállítása előtt, e-mailben értesítjük a kiszállításról. Csomagot a futár 24 órán belül kézbesíti a megadott címre. Ha a szállítási cím más, mint a számlázási cím, kérjük tüntesse fel azt a címet, melyen a futár elérheti Önt. Abban az esetben, ha ez a cím a munkahelye, kérjük tüntesse fel a cég nevét.

 

Ha a csomagját nem kapja meg 14 napon belül a megrendelés napjától, kérjük forduljanak az ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Megjegyzés:

A csomag megérkezése után ajánljuk annak felbontását és ellenőrzését, hogy az áru nem-e sérült, még akkor is, ha a csomagolás nem sérült.  Ha a csomag sérülten érkezne Önnhöz, nem köteles a csomagot átvenni!

Ha e kellemetlen helyzet állna elő, azonnal lépjen kapcsolatba velünk (legkésőbb a következő munkanapon) a [email protected] e-mail címen.