Alsónemű férfiaknak

A minőséges férfi alsónemű fontos minden férfi számára. Kihagyhatatlan darab a férfi szerkényében. Ha egy minőséges alsónemű van rajtad be van bizonyítva hogy jobb kedved van, és magabiztoságott nyújt. Széles választékkal rendelkezünk. Több márkát is megtalálsz nálunk. Tökéletes komfortot nyújt. Farmer nadrág, nadrágok, háromnegyedes nadrágok alá is felveheted ez már csak rajtad műlik. 

Férfi boxerek jellemzői:

  • Kiváló minőségű anyagok érintésre
  • Izzadság felszívódás
  • Lapos varratok
  • Alkalmazkodik a testhez
  • Vicces boxerek
  • Széles választék

Mókás boxerek

Csíkos? kockás? mesés? nagyon köz kívánt lett a mesés boxer ( Superman, Comic, MIme , Spongebob, stb). Egyes boxerek lapos varratokat tartalmaznak amiket meg se érzel ha rajtad van.Sok márkás boxer van a kínálatunkban. A bal oldali oszlopban a szűrők segítségével kiválaszthatod a számodra megfelelő boxert. Például Calvin Klein boxereket nagyon sokan vásárolják a weboldalunkon. Akár egy csomagolásban több darabot is találsz. Rajtad műlik hogy csak egy darabot szeretnél vagy egy egész csomagolást amibe pár darab található( 5 darab, 2-3 darab stb..).

Többi férfi alsónemű
Ebben a kategóriában rövid ujjú pólót is találhatsz. Kínálatunkban termo ruházat is található ,amelyet különösen a sportolók örömmel fogadnak, és nagyon fontos téli időszakban is, vagy akár mindennapi viseletre is alkalmas.

Nézd meg a zokni kínálatunkat is. Ha nem szoktál pizsamában aludni, hanem csak boxerben akkor lehet egy zokni jó fog hozzá jönni. Kínálatunkban női fehérneműt is találsz.