Nem

Nem

Gyártók

Gyártók

Méret

Méret

Szín

Szín

Ár

Ár

Férfi óra

Mutat:
Rendezés:
A férfi órák nem csak segítséget nyújtanak az időorientáltsághoz, hanem egy fontos divatkiegészítők is egyaránt. Nem kell keresni őket a zsebükben, mint a mobilt, de mindig kéznél vannak, elég ránézni a kezedre. Nincs ez másként a férfi karórákkal sem, hiszen mint tudjuk, a karóra – főként egy férfi esetében – öltöztet! Emiatt mindig érdemes az aktuális ruha divathoz alakítani az éppen hordott férfi karórákat is! Bár az üzleti világban a divat viszonylag állandósult, kisebb-nagyobb változtatások azért előfordulnak.

A férfi órák jellemzői:

  • Minőség
  • Stílusos dizájn
  • Különféle anyagok és típusok
  • Széles választék
  • Vízálló

Férfi karórák minden alkalomra

Analóg, digitális, fém, műanyag, bőr, sport, szociális, luxus ... Elég kiválasztani a számodra megfelelőt. Jó ajándék szinte minden alkalomra, akár születésnapokra, évfordulókra, érettségire... Kínálatunkban női órák is találhatóak.

Vannak olyan márkás órák, amelyek a sportoláshoz is nyugodtan felvehetők, hiszen például pulzusszámlálóval is rendelkeznek. Kínálatunkban sok gyártó modellje van, mint például az Adidas, a Casio, a Police, a Timex és mások. A honlapon kaphatók vízálló szerkezetek, ami azt jelenti, hogy nem kell félnie akkor sem, ha például gyakran mos kezet. A mechanikai sérülés és a kopásnak leginkább ellenállóak a kerámia órák. Az ötletes kialakításuknak jól illenek a mindennapokhoz, és az elegánsabb alkalmakhoz is.