Rólunk

 

Szeretettel üdvözöljük a STROPS weboldalon. Ki is vagyunk?

 

 

Mindenekelőtt egy webáruház, mely minőségi és márkás termékeket kínál mindenki részére Magyarországon, Csehországban, Szlovákián, Horvátországban, Romániában és hamarosan más EU-s országban is.

 

A professzionális és egyéni hozzáállás nagyon fontos számunkra, ezért feltudjuk kínálni a készséges és segítőkész ügyfélszolgálatunk, mely mindig haladéktalanul válaszol kérdéseire és észrevételeire. A prioritásunk a vásárló elégedettsége.Az értékeinket a bizalmasságon alapozzuk, mert a vásárlóink bizalma a szolgáltatásainkban kötelez minket, a lehető legmagasabb minőségi szinten teljesíteni minden kéréseit.

A kitűnő eredményeket minden munkatársunk lelkiismeretes munkájának köszönhetjük, melyeket vásárlóink pozitív visszajelzésekben és észrevételekben naponta kifejezik nekünk.

 

Minden nap egy lépéssel jobbak vagyunk. Vásárlóink és alkalmazottaink hozzájárulhatnak szolgáltatásaink fejlesztéséhez és tökéletesítéséhez. Pontosan a nyitottság és az innováció segítenek minket, az álmaink megvalósításában.

 

Közös célunk, felépíteni egy erős és stabil eladó márkát ruházati cikkek széles választékával „mindenki“ részére kedvező áron, következő Európai országokban is.

 

 

STROPS